Förstärk smaken och varumärket med snyggt ölunderlägg!

Ölunderlägg förstärker smaken!

 

Ölunderlägg med egen vacker design är ett effektivt sätt att marknadsföra varumärket och gör att kunden bättre kommer ihåg produkten och vad den innehåller. En bild säger mer än….

Så gott som alla noterar och läser på Ölunderlägget vilket gör det till ett utmärkt sätt att lansera en produkt, fira en händelse eller bara göra någon glad med ett skämt eller storytelling. En bild säger mer än….

Beer mats eller Coasters är det engelska namnet för glasunderlägg eller ölunderlägg som vi på Ringöns Tryckeri kallar dem. Våra ölunderlägg är ändamålsenliga och tryckta på en eller båda sidor. Vi använder kraftigt styv 575 g/m2 miljövänlig träfiberpapp för kvalitetskänsla och lång hållbarhet. Kontruktionen är 1,4 mm tjock vätskekartong som effektivt absorberar spilldroppar och kondens från kalla och varma drycker. Våra ölunderlägg har även värmeskyddande egenskaper på grund av dess tjocklek vilket är välkommet när heta kaffe drinkar serveras. Glasunderlägg från Ringöns Tryckeri skyddar bord, barer och kläder från fula ringar och fläckar som uppkommer när oönskade droppar rinner ner från glaset eller kaffekoppen. Ölunderlägg med tryck går även utmärkt att använda som drinkunderlägg. Många av våra underlägg trycks på båda sidor vilket gör att det finns en stor yta för att trycka det perfekta budskapen eller receptet att sprida i baren eller restaurangen.

Välj mellan följande former:

 

Ölunderlägg  priser: 

                                          250 st              500 st             1000 st

Enkelsidigt                      3,90 kr/st          2,35 kr/st         1,35 kr/st

Dubbelsidig                    5,20 kr/st          3,00 kr/st         1,70 kr/st