Banderoll i Göteborg

En stor banderoll eller presenning ger alltid en bra exponering. Vi erbjuder upp till 30 kvm tryckutrymme per banner. Vi väljer rätt material som tål att hänga ute i regnoväder och starkt solsken. Ringöns Tryckeri trycker dina motiv och bokstäver på robusta PVC- eller luftiga nätbanderoller anpassade att tåla stark vind.

Byggarbetsplatser med höga staket skapar en fin potential för storskalig annonsering. Chanserna att din annonsering eller information ses av många som passerar och även potentiella kunder ökar, särskilt om gångvägarna runt platsen har mycket trafik. Till vindutsatta ställningar använder vi genomsläppligt mesh-tyg 300 g/m2 för att undvika vindfång. En banderoll är ett kostnadseffektivt hjälpmedel för att informera eller marknadsföra om något. Dessutom går det snabbt att sätta upp och montera ner en banner. Använd potentialen som erbjuds av kampanjbanderoller och börja din tryckbeställning här!

Den största, på 3,000 x 10,000 millimeter, ger mycket utrymme för dina motiv! Materialet kan tryckas i stående eller liggande format. Anpassade storlekar finns också på begäran och du kan ange det direkt i konfigurationen. De maximala parametrarna är 3,000 x 10,000 mm.

Meshtyg: Lätt, rivfast, luftgenomsläppande vinyltyg. Dessutom väderbeständigt, UV-stabilt och B1-certifierat. Lämpligt för utomhusbruk.
PVC-presenning:Slitstarkt vinyltyg som tål att töjas och repas inte. Dessutom väderbeständigt, UV-stabilt och B1-certifierat. För utomhusbruk.
Blockout-fasadvepor: Rivfast, robust, på båda sidor PVC-beskiktad polyesterväv med svart spärrskikt mellan fram- och baksida. Dessutom väderbeständigt, UV-stabilt och B1-certifierat. För utomhusbruk.

Praktiska tillbehör för montering av din banderoll och banner

Beställ tillbehör med dina tryckta presenningar, anpassade till ändamålet. Beroende på vilken typ av bearbetning, kommer du att ha valet mellan olika monteringsalternativ för dina PVC-presenningar.

  • Bannerfästningar
   Detta är ett klassiskt monteringsalternativ för presenningar med fållsöm. Fäst dina reklambanderoller på väggen eller sträck den mellan två plakat. Detta banneralternativ innehåller en banderoll och två expanderkrokar. Du kan beställa upp till två bannerfästen per presenning.
  • Buntband
   Robusta buntband är den enklaste versionen för att fästa din banner med snörhålen på något. Om du väljer detta tillbehör får du 100 transparenta buntband som är 200 mm långa och 4,6 mm breda.
  • Snörhålsklämmor
   Om du bara väljer skuret som ett bearbetningsalternativ, kan du lägga till en uppsättning på 4 eller 8 snörhålsklampor i svart eller vitt till din beställning för en liten tilläggsavgift. Dessa plastklämmor har en draghållfasthet på upp till 45 kg. De har också ett 9 mm hål för fästning.
  • Fästningsringar
   Högkvalitativa fästningsringar finns i uppsättningar av 4, 8, 10, 12 eller 16 för presenningar med snörhål. De är svarta, 180 mm långa och gummiremmen har en diameter på 6 mm. Dessa flexibla ringar med stålhakar är perfekta att sträcka din PVC-banner inuti en ram.
  • Snörhålsklämmor & Fästningsringar
   Våra praktiska snörhålsklämmor i uppsättningar av 4 eller 8 är också tillgängliga i kombination med fästningsringar. Ringarna med klämmor har en längd av 220 mm och en diameter på 4 mm.

ExempelstorlekarPris
50×200 cm750 kr
75×200 cm940 kr
100×300 cm1450 kr
100×500 cm2250 kr
160×500 cm3600 kr

Startkostnad 150 kr tillkommer.

Alla priser anges exkl. moms.