Dekaler

 

Tryck egna dekaler, stickers och etiketter hos oss!

På Ringön erbjuder vi självhäftande material som tål vatten, värme och solljus. De kallas även stickers, klistermärken, stripes och reklammärken. I matbutiken finner du dem som öletiketter, prisetiketter och thermo transfer etiketter på de flesta livsmedelsförpackningar. I en bil finns hundratals etiketter i de mest skiftande miljöer som ställer stora krav på utseende och egenskaper. En del klistermärken skall tåla kalla vinterförhållanden, heta motortemperaturer och samtidigt kunna motstå kemikalier.

Dekaler för starkare varumärke

Vi tillverkar dekaler för att märka och ge information om varor samt stärka varumärket. Print and cut är en teknik där vi trycker och formskär självhäftande material till bokstäver, siffror eller mönster för att till exempel förgylla ett skyltfönster eller att dekorera en lastbil som då blir till en rörlig reklambärare.

Specialanpassade och självhäftande etiketter och dekaler

Vi tillverkar numrerade specialanpassade och självhäftande etiketter för krävande fordons, marina och industriella miljöer. För extra hållbarhet används ålders beständig vinyl som över lamineras med UV-skyddande transparent folie.

Behöver du hjälp med monteringen så ordnar vi även det!

Ring, maila eller besök oss, så får du en offert på kalaset:)

Alla priser anges exkl. moms.