Tidningar / Magasin

Tidskrifter och magasin är två av huvudinriktningarna på Ringöns Tryckeri i Göteborg. Med snabba ledtider kan vi tillverka digitalt eller mycket kostnadseffektivt analogt häftade eller limbundna tidskrifter.

Ansöka om utgivningsbevis

Planerar ni att ge ut en periodisk skrift minst 4 gånger per år? Då måste ni ha ett utgivningsbevis och det ansöker ni om hos PRV.

Ansöka om utgivningsbevis

Ringöns Tryckeri är snabba samt kostnadseffektiva på periodiska tidskrifter och vi hjälper er till ett bra resultat. Jämför oss gärna.

Vad väger trycksaken och hur mycket kostar den att distribuera?

Det är inte ovanligt att distributionskostnaden är väsentligt högre än själva trycksaken. Vi har möjlighet att erbjuda flera olika pappers ytvikter och tjocklekar för att anpassa tidsskriften till rätt portokostnad. Vi kan tillverka en tidning gratis så att ni får en exakt distributionskostnad samt uppfattning om känsla och utseende av den färdiga tidsskriften/magasinet.

Adressering och inlämning på postterminal blir allt vanligare för medlemstidningar, personaltidningar och företagskataloger. Adressering av tidskrifter gör vi smidigt och miljövänligt inline eller som inkjet adressering direkt på publikationen vilket ersatt traditionellt dyr etikettering och all manuell hantering som krävs för tusentals unika adresser. Hos Ringöns Tryckeri ökar ADR adresserad direktreklam på bekostnad av ODR oadresserad direktreklam för bulk utskick som stoppas av ”Ingen reklam tack!” på brevlådan.

Medlemstidningar är ett är tryggt och säkert sätt att nå ut till den enskilda medlemmen oavsett ålder och digitalt kunnande. En snygg tematidning lockar till läsning av att bara finnas eller kan skickas till utvald målgrupp medan en digital produkt ofta förutsätter ett aktivt sökande.

Ge oss information om format, antal sidor, papperkvalitet och efterbearbetning så återkommer vi snabbt med en konkurrenskraftigt offert. Ring oss gärna, vi tycker om att diskutera trycksaker.