Bildekor

Bildekor för effektiv marknadsföring

Reklam ytan är gratis. Ni kan öka exponeringen av ert företag, produkter och tjänster med fordonsdekor. Reklam- ytan på era egna fordon är gratis och marknadsföring genom bildekor är mycket effektiv. Fordonsreklam blir som en rullande reklampelare till nya och gamla kunder. Det innebär exponering året runt, oavsett väderlek och tid på dygnet. Rörlig reklam ses oftare och väcker mer uppmärksamhet än fast monterad. Bildekor kan snabbt och billigt anpassas för att lansera nya produkter och tjänster. En trafikreklam kampanj går att trycka och montera på kort tid samt kräver inga bygglov som en reklamskylt. Det är en miljöfördel att skylt underlaget, det vill säga fordonet, redan finns och ändå rullar för en uppgift samtidig som den visar reklam för intresserade prospekts. 

Allt som ingår i priset för lönsam bildekor

Vi tillverkar fordonsdekor till moped, mc, bil, buss, lastbil och båt men även entreprenadmaskiner förses med lockande reklambudskap. Har ni en idé om budskap så hjälper vi er vidare att förverkliga er önskan för lönsam bildekor. Vi lämnar gärna en offert på utformning och design så det ingår i priset. Det räcker att ni har en idé och så hjälper vi er vidare med våra grafiska kunskaper samt erfarenheter till en snygg och intresseskapande bildekor som innehåller alla nödvändiga element. 

Bildekor med åldersbeständigt utomhus material med UV-skydd som sitter

Vi erbjuder bildekor vilken håller år efter år genom att alltid använda åldersbeständig utomhusvinyI som överlamineras med transparent UV folie. Utomhusmiljöer kan vara extrema och variera från isande kall vinter till heta sommardagar med kraftig UV strålning. Vår bildekor håller upp till 5 år från -40 grader celsius till +80 grader. Det är en självhäftande vinyl med bra opacitet i kombination med ett adhesive som är högpresterande permanent. Ringöns Tryckeri utomhusvinyl  skyddar även mot stenskott och skrapmärken. Folien blir som en extra skyddande hudbarriär och hanterar visst moment av skrap och småsten. Våra världsledande leverantörer använder endast adhesive som är godkända för lackerade ytor och är avtagbara när det är dags att byta budskap. 

Vi applicerar bildekoren snabbt och snyggt

Mycket att göra? Inga problem, vår bästa foliemontör applicerar bildekoren snabbt och snyggt där du vill att den skall sitta. Vi startar alltid ett jobb med en diskussion om design och tar fram ett förslag som digital monteras på ett fordon så att man ser hur det kommer att se ut innan tillverkning och montering. Ni granskar i lugn och ro på dator eller mobiltelefon korrektur vi skickar till er. Du lämnar fordonet smidigt hos oss på Ringön med bra parkeringsmöjligheter och hämtar sedan ut din rullande marknadsförings maskin. 

Ni är välkomna att ringa eller maila så lämnar vi fasta konkurrenskraftiga priser på material och montering.

Bildekor i Göteborg
Bildekor i Göteborg
Bildekor i Göteborg