Skyltar

TRYCKA EGEN SKYLT SOM SYNS

Fasadskylten visar var ni är och ger uppmärksamhet om att ni finns. Oavsett om det gäller plåtskylt, ljustavla eller magnetskylt så hjälper vi till med vår kunskap att skapa en genomtänkt reklamskylt som bra synlighet och igenkänning. Det finns flera bra anledningar som motiverar till att investera i genomtänkt fasadskyltning.

Vi tillverkar informationsskyltar sedan många år och erbjuder många populära format samt anpassade material. Fundera gärna på vilket avstånd den skall synas och från vilket riktning. Det är viktigt med rätt placering för optimal exponering samt i vilken miljö den skylten skall leva. Hur väl upplyst är platsen och skall man välja extern ljuskälla att belysa skylten eller en intern såsom LED-skylt och ljuslåda.

Vid fasadskyltning i stadskärna kräver de flesta skyltar bygglov för att få monteras, ändras eller flyttas. Kontakta Stadsbyggnadskontoret för information.

VÅRA SKYLTAR FÅNGAR BLICKEN LÄNGE INOM- OCH UTOMHUS

Vi hjälper till att skapar en genomtänkt design som fångar och håller kvar blicken på er reklamskylt. Till metallskyltar används väderbeständig aluminium som beläggs med 4-färgs tryck och över-lamineras med transparent uv-skyddande folie för lång hållbarhet. Till ljuslådor används ålders beständig translucent som lamineras på vit acryl för att ge lång livslängd och kraftfull exponering. De billiga mäklarskyltarna tillverkar vi utan kanalplast och trycker dubbel sidigt eller enkel sidigt med 4+4 färger. Vid inomhus skyltning kan man sänka kravet på tålighet mot väder och vind, vilket gör att erbjuder billigare material såsom kapafix kartong.

Tveka inte att ringa, maila eller besöka om för erat skyltprojekt. Vi lämnar offert på allt.

Graverade skyltar

Olika material, kontakta oss för offert.

Skyltar på hög höjd.