Rollups, snabbt och enkelt

På Ringön i Göteborg tillverkar vi hållbara och billiga rollups med korta leveranstider. Det vanligaste formatet är 85×200 cm. Tillverkningen sker i en Mimaki storformatsskrivare som garanterar högsta kvalitet på print resultat. Vi trycker ditt budskap på en matt och mycket slät polyesterväv för optimalt tryckresultat. Baksidan är heltäckande grå som innebär att man minimerar risken för genomlysning. Rollup filmens totala tjocklek 330 micron vilket innebär en kraftigt film som behåller sin planhet och styvhet.

 

Byta budskap i gammal rollup!

Vi trycker nytt rollup budskap och monterar i din gamla kassett om informationen blivit gammalt eller inaktuell.

Vi leverera rollups som håller länge och kan därigenom återanvändas många gånger på grund av hög kvalitet. Vår storsäljare är tillverkad i kraftig natureloxerad aluminium och har förstärkt topprofil med 3M-tejp. Den stadiga aluminium kassetten har extra gods i hörnen för ökad stöttålighet och fötter med ändskydd i plast. Ni får med en svart skyddande vadderad transportväskan som smidigt öppnas med premium long zip längs hela långsidan för att enklare kunnas packas upp samt ner.

 

Hur skall rollaps se ut?

Vi hjälper er så att designen blir tydlig och informativ bara ni har lite egna idéer och önskemål. Vi kan ändra er gamla befintliga pdf fil eller skapa en helt ny i rätt format om ni vill börja om med något helt nytt och fräscht. Ring, maila eller besök oss så kan vi visa prover och förslag om hur vi tycker att er rollup bör se ut. 

 

Varför rollup?

Ni får mycket exponeringsyta till en låg investeringskostnad med en uppmonterad rollup. Den går blixtsnabbt att montera upp för hand utan verktyg och kräver ingen installation eller infästning. Rollup fungerar utmärkt vid tillfällig användning på mäss event och utställningar eller som ett permanent budskap vid företagsentré och hotelldisk. En rollup är lätt att packa ihop i den vadderade transport väskan och bära med sig när den inte används, den tar dessutom lite förvaringsutrymme. 

 

Våra rollups tillverkar vi själva till konkurrenskraftiga priser i Göteborg.

.