Digitaltryck med snabb leverans

Vi hjälper dig snabbt och billigt med digitaltryck. Vi trycker på papper, kartong och plast. Digitaltryck skiljer sig från offset tryck genom att vi inte använder några tryckplåtar utan färgerna överförs digitalt till pappret.

Fördelar med digitaltryck

Det innebär en kort starttid och mycket snabb torktid. Startkostnaden blir väsentligt lägre och miljöpåverkan samt återvinning av tryckplåtar försvinner helt. Andra fördelar med digitaltryck är att färgåtergivningen är väldigt bra och många broschyrer trycks och häftas färdigt i digitaltryck. Det innebär att en färdig tidning kommer ut ur tryckmaskinen.

Digitaltryck av produktblad stor del av verksamhet

En stor del av Ringöns Tryckeri verksamhet innebär snabba digitaltryck av produktblad och kopior i A4 samt A3 format. Tidseffektivt trycker vi båda sidor till färdig produkt direkt ur våra digitala maskiner. Digitaltryck av variabeldata innebär att vi samtidigt som vi trycker även kan adressera, numrera och ge varje enskilt tryck ett eget och unikt utseende. Detta sparar både tid och pengar för dig som kund.

Moderna trycksaker

Du får lysande trycksaker med vår moderna rip och senaste programvaror. Vi erbjuder alltid ett brett sortiment av papper och kartong i olika ytvikter med ytfinish som är matt, silk eller glättad. Även färgade kvaliteter eller material som tål olja, vatten och värme. More is more! Vi har även stor vana av att numrera, perforera och stansa trycksaker.

Digitaltryck med jämn färgkvalitet och oslagbar utskriftskvalitet

Ringöns tryckeri växer inom digitaltryck och uppfyller våra kunders höga kvalitetskrav. Vi erbjuder absolut jämn färgkvalitet och oslagbar utskriftskvalitet. Maskinerna Konica Minolta bizhub PRESS C1070 uppfyller och överträffar alla dessa krav. Våra maskiner bizhub PRESS C1070 erbjuder hög prestanda och produktivitet på upp till 1936 SRA3-sidor per timme. Tillsammans med hög mediaflexibilitet och professionella modulbaserade efterbehandlingslösningar ger de automatisering och tillförlitlighet.

Ring eller besök oss, så vi berättar allt du behöver veta om digitaltryck.